5 lucruri esentiale dobandite dupa participarea la primul blogmeet 2017

” Tot omul este bun, trebuie doar sa vrea”

Cochetez de aproape doi ani cu ideea de a avea un blog. Anul acesta am decis sa iau ” taurul de coarne” si iata-ma aici: andreeavasi.ro.

Din dorinta de a fi informata, am inceput sa fac o selectie, un top al blogg-urilor care mi-au captat atentia in diferite domenii. Am inceput sa urmaresc articole si m-am inscris fara sa am incredere ca voi fi selectata la primul blogg-meet organizat in Ploiesti, anul acesta.

Ce este un blogg-meet?( nu ma refer la explicatia grupului de cuvinte) ci la organizarea efectiva.
Desi poate avrea forma unei conferinte, intalnirea oamenilor care au un numitor comun, se desfasoara intr-un cadru relaxat, urmand desigur o structura organizata.

Organizarorul, Bogdan Dinu (bogdandinu.com), a decis sa realizeze un 2 in 1 si a eficientizat sarbatorirea celor 3 ani de blogg-ing personal cu necesitatea organizarii unei intalniri a blogg-er ilor „din toate timpurile”, noi si cu vechime.

1. Prima surpriza placuta: Am receptionat imediat dupa inscriere, un e-mail de confirmare, urmat de un mesaj pe telefonul mobil, de invitatie si mentiunea ca vor fi doar 10 locuri disponibile.
Ce am invatat: Am dreptate sa fiu optimista si sa am incredere chiar daca sunt novice.

2. In ziua evenimentului am receptionat un mesaj de reamintire si solicitare de confirmare.
Ce am invatat: Ca orice eveniment, indiferent daca este o intalnire relaxata a oamenilor care decid sa scrie din variate motive, trebuie sa urmeze o conduita.
REMARCA: Felicitari Bogdan pentru organizare si totodata pentru profesionalism.

3. Am ajuns cu 30 minute intarziere( anuntata intarzierea in prealabil), insa niciunul dintre „colegi” nu m-a certat, ceea ce a fost o surpriza foarte placuta.
Ce am invatat: Inca o data, un zambet cald, atunci cand este necesar, face diferenta.

4. Spre rusinea mea (spun rusine deoarece m-as fi bucurat sa am inspiratia de a ma informa cine sunt colegii mei si ce scriu), nu cunosteam decat 3 dintre participanti, cu totii oameni pentru care am un respect deosebit.
Ce am invatat: In orice domeniu decizi sa activezi, la o intalnire noua, cunoaste-ti interlocutorul in prealabil. Te ajuta sa ai o perspectiva frumoasa si corecta intr-o posibila conversatie.

5. Atmosfera a fost interesanta, picantata de conversatii firesc aparute la o intalnire a 10 oameni diferiti, cu experienta personala si back-round ul propriu. Oameni frumosi, de altfel care au decis sa isi rapeasca din timp pentru aceasta intalnire.
Ce am invatat: Ca uneori este foarte important sa iti inveti bine rolul de ascultator, analitic, focusat pe domeniul de interes.

Am remarcat cu mare bucurie, prezenta lui Paolo Mercaldi, un tanar de 15 ani pasionat de fotografie, care cu obiectivul bine calibrat, ne-a surprins pe fiecare in puncte interesante. M-a dus cu gandul imediat la schimbare, societate noua si copiii de ASTAZI care pot face lumea mai buna.

Concluzia: Daca ai deja un bloog si nu ai participat la un blogg meet, este timpul sa o faci. Iti dezvolti idei noi referitor la ceea ce vrei sa scrii. Va multumesc: Bogdan Cojocaru, John Cristea, Loredana Mocescu, Bogdan VintilaDragos Schiopu, Ana Toma, Mihaela Iordache pentru ca mi-ati oferit credibilitate si un welcome de exceptie!
Va multumesc: John si Dragos pentru atitudinea pro-activa pe care am ” furat-o ” din discursurile voastre si pentru ca sunteti un amalgam de idei bune si curate.

Felicitari Paolo pentru trafsormarea pasiunii in meserie!

Hai pe blog sa aflii detalii noi!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

NE GASESTI SI PE