Blogging

Sambata 09.09.2017,  am participat la Bloggers Meetup 1, eveniment organizat de Dragos Schiopu.

Nu stiu cum a ales Dragos aceasta zi, insa din punct de vedere numerologic, este o combinatie de 9, de trei ori cifra trei, cu o semnificatie relevanta pentru reusita.

Pe Dragos il cunosc de aproape 3 ani, si prima impresie pe care mi-a lasat-o a fost aceea a unui tip foarte locvace,  insa foarte inteligent. L-am intalnit in cadrul Clubului de Networking, organizat de doi oameni deosebiti, ( Florentina si Georgian), iar el, Dragos, a sustinut un mini-workshop financiar.

Am inceput treptat sa acord atentie proiectelor lui Dragos, iar in prezent, apreciez tare: consecventa, onestitatea, puterea reactiei si organizarea lui, motiv pentru care, stiu ca fiecare proiect initiat de el este de calitate.

Temele abordate in cadrul intalnirii bloggerilor Prahoveni de sambata,  au fost menite sa ne ridice din zona de confort si sa ne echilibreze spre un traseu clar, acela al detinerii unor bloguri transparente si utile.

John Cristea ne-a ajutat sa intelegem importanta detinerii unui blogg nisat.

Asa ca, am decis, sa scriu articole nisate, momentan,  pe etape si sezoane.

Pe bloggul meu, asa cum v-am obisuit de la inceput, veti identifica tips and tricks din real life, experimentate  care mi-au oferit rezultate si pe carele impartasesc cu voi din dorinta de a realiza un paing back.

Subiectele care vor prima incepand din acest moment vor avea impact in domeniul estetic, aviatie si calatorii.

Fiecare eveniment si fiinta cu care interactionez, ma inspira. Asa ca am decis sa scriu despre beauty, make-up si piele saptamana aceasta.

Motivul?

Primesc zilnic intrebari, solicitari de consiliere si ghidare. Nu ma consider un guru’ in domeniul vizat, insa am alaturi intordeauna un specialist, pe Andreea Radulescu si o armata de profesionisti, gata oricand sa raspunda provocarilor.

Iar eu, invat gradual din experientele tuturor. De ce sa nu fii si tu informat?

In cadrul intalnirii, provocarea numarul 1, a fost aceea de a participa la un maraton, timp de o luna, caruia am spus prezent.
Astfel, zilnic te provoc sa vii pe blog si imi oferi feedback-ul TAU.

Cu drag,

Andreea.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

NE GASESTI SI PE