Botez Sophia Anastasia, OXIGEN!

” Fii rebel, iesi din tipare, timpul luneca subtil, lasa haina de om mare, joaca-te, fii copil!”

Copilaria, cred, este singurul moment, pe care acum, in viata de adult il ravnesc, insa incerc sa il retraiesc alaturi de copilul meu, poate stangace uneori, insa asa cum simt, nu sablonat!

Ea insa, face totul perfect. Alaturi de sotul ei. Cine sunt ei?

Sunt oameni, insa mai presus de orice sunt ei, cei care se iubesc ca doi nebuni, asa cum ii stim noi, iar rodul iubirii lor, este OXIGEN, Sophia Anastasia, un bebelus cu chip de inger si privire serioasa de adult.

Andreea, este un om unic, drag, foarte drag sufletului meu. Este prea putin ce pot descrie cuvintele, asa cum imi place mie sa spun, vorbesc sufletele.

Daca ma intrebati ce meserie are Andreea, nu mai stiu sigur daca:

●cel mai bun stomatolog ever;

●sau cel mai tare organizator de evenimente ever.

De ce spun asta?

Debutand cu nunta lor magica, despre care am scris aici:

Evenimentul conturat in feerie si eleganta, fluturi si culoare, botezul micutei Sophiei Anastasia, a fost exact cum parintii ei spun, ca o gura diferita de oxigen pentru noi cei prezenti: „Sophi, te-am dorit, te-am simtit, te-am asteptat, esti Oxigen, te iubim”.

De ce diferit?

Totul a debutat intr-o zi de 27 aprilie 2017, momentul in care Andreea si Bogdan, intr-o locatie rafinata, au decis alaturi oameni care ii calauzesc in incursiunea muzicala a vietii de familie, sa creeze o seara de poveste cu aroma de bujori: discreta, diafana, eleganta, de neuitat.

Seara aceasta, urma sa le fie etalon, deoarece, la scurt timp, au primit vestea aparitiei minunii oxigen in viata lor, iar la fix un an, adica pe data de 28 aprilie 2018, intr-o locatie de vis, Aqua Herastrau, are loc un nou eveniment de basm, crestinarea si sarbatorirea Sophiei Anastasia.

Asa cum ziua de 28 aprilie are simbolul ei, tema evenimentului nu putea fi alta decat adierea primaverii, imbracata in vesminte de flori naturale cu parfum de frezie, bujor, lalele, liliac si ortensie.

Fluturii mov, creati imepcabil de echipa coordonata de Carmen Ionita care cu dibacia profesionistului a asezat alaturi de panoul de baloane mov, decorul iluminat de litere cu numele micutei proaspat crestinata si stralucirea scaunelor decorate cu iscusinta, transpun cu usurinta invitatul in taramul reginei primavara, instalata categoric la sarbatoare.

Orice eveniment din viata noastra, a fiecaruia dintre noi, este unic.

Asa cum a fost si nunta anului( Harry/Megan), pe baza careia se vor identifica multe materiale, ca na, romanul este inventiv si are mult timp de analiza:), la fel si botezul Sophiei Anastasia a fost extrem de mediatizat.

De la tinuta mamei, realizata de binecunoscuta Geanina Punkosti https://www.facebook.com/geanina.punkosti, careia Andreea ii poarta un respect deosebit, pana la micile detalii inserate cu grija de inspiratia nasilor, o familie deosebita, sursa de inspiratie pozitiva, nelipsita din viata Andreei, a lui Bogdan si a Sophiei Anastasia.

Sisi Boutique, si-a pus amprenta atat de discret pe micile hainute, iar oxigenul Sophia Anastasia, a rezistat eroic accesorizata, pe tot parcursul evenimentului, transmitand tuturor ideea ca domnisoara, isi poarta cu eleganta tinuta si atunci cand este obosita.

Desigur, ca orice eveniment accesorizat cu rafinament, meniul a fost atent selectat de cei doi parinti preocupati de fericirea papilelor gustative ale invitatilor, astfel incat, alaturi de foie gras/ mango cu rata confiata si vita atent gatita, pe masa a s-a aflat nelipsitul vin (…) care a incantat si armonizat bucatele selectate.

Surpriza dulce oferita in cinstea Sophiei Anastasia, tortul care nu putea avea alata tema decat cea a evenimentului, culoarea mov, a fost o aparitie dulce acrisoara, combinatie trio de ciocolata cu fructe de padure, astfel incat explozia de gusturi sa fie echilibrata si trecerea de la felurile principale la desert sa fie resimtita cu gratie.

Fara sa stea pe ganduri, la o prima intrebare, parintii, Andreea si Bogdan, ale caror suflete emanau pe langa iubire si recunostinta, au declarat la unison la scurt timp dupa eveniment: ” DA, am reveni oricand cu bucurie in locatia mirifica care si-a pus amprenta atat de placut in viata noastra, cu ocazia zilei unica a crestinarii Sophiei Anastasia”.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

NE GASESTI SI PE