Cum s-a materializat decizia mea de a lucra in paralel la doua proiecte si ce inseamna pentru mine proiectul de suflet dezvoltat recent

”Prin studiu, oamenii ajung sa creeze lucruri marete”

Desi, in materie de business, sistemul bancar este prima mea iubire, in mod conex, Hollywood Beauty Academy( aCADEMIA DE FORMARE PROFESIONALA PE CARE IMPREUNA CU BUNA MEA PRIETENA, MASTER MAKE-UP ARTISTUL aNDREEA RADULESCU, am avut curajul sa o deschidem), este un proiect care ma fascineaza si in care cred din tot sufletul.

Ador sa imi aduc contributia la aceasta „alchimie”, in care oamenii ne calca pragul la venire cu entuziasm si curiozitate si, la plecare, cu posibilitatea reala de a-si dezvolta un viitor in domeniul care ii pasioneaza. Este un nou univers, pe care il descopar in permanenta si in care imi doresc sa se simta amprenta implicarii mele, chiar daca uneori fac si greseli. Pentru ca asa functionez eu: sunt un amalgam de idei si activitati, o dezordine ordonata, un om dornic de a acumula informatii, care, odata ce a inceput un proiect, face lucururile cu pasiune si cu dedicare, deoarece fiecare etapa parcursa inglobeaza in ea o parte din mine.

Cu siguranta ca aportul principal la aceasta decizie a fost al Andreei. Dincolo de a fi o buna prietena, nu stiu daca as fi avut curajul necesar de a ma avanta intr-un demers complet nou mie, daca nu as fi avut incredere totala in talentul si profesionalismul ei. Este un proiect de suflet pentru amandoua, impreuna i-am consolidat fundatia si, de atunci, muncim necontenit pentru a-l dezvolta astfel incat sa il aducem la nivelul aspiratiilor noastre. Trebuie sa recunosc ca, din acest punct de vedere, misiunea Andreei este mult mai complicata decat a mea – ea este un geniu creativ, extrem de exigenta, in permanenta axata pe inovatie si pe idei de expansiune (de cele mai multe ori, are agenda mai incarcata decat cea a unui CO dintr-o multinationala si ideile a trei oameni care dezvolta business). Rolul meu este acela de a sustine latura tehnica a proiectului, venind astfel in intampinarea profesionalismului ei.

Pentru ce cursuri putem opta in cadrul Hollywood Beauty Academy? Cine le sustine?

A.V.: Pot afirma fara ezitare ca echipa Hollywood Beauty Academy urmeaza linia unor standarde serioase, conform carora tehnicile de beauty aduse de Andreea de la Hollywood sunt integrate in programa utilizata in cadrul cursurilor si transmise cu pasiune cursantilor academiei. In acest sens, elevii nostri au posibilitatea de a alege dintr-o varietate de cursuri de beauty: make up baza, avansati sau efecte speciale, hairstyling baza sau avansati, cosmetica, extensii gene fir cu fir, stilizare sprancene si micropigmentare, masaj corporal si facial, cursuri tehnice unghii cu gel, si nu numai.
Echipa Hollywood Beauty Academy este alacatuita din formatori teoretici acreditati de Ministerul Invatamantului si de formatori practici care urmeaza linia artistica impusa de Andreea Radulescu, si anume aceea de a oferi cursantilor cele mai clare, utile, actualizate si corecte tehnici pe care le detin. In vederea obtinerii celor mai bune rezultate, cautam in permanenta sa raliem cauzei noastre oameni cu experienta si vocatie, cu autoritate in domeniul pe care il reprezinta. De aceea, pe langa specializarile oferite de Andreea Radulescu formatorilor in make up , inclusiv sesiunile intensive realize cu mine , am incheiat parteneriate cu centre de formare cunoscute atat in tara, cat si in afara ei: Maria Pauna – stilizare de sprancene si Daniela Dumitru – trainer la Buddha Bar-SPA (Romania) formare masaj corporal, facial, medical, Victoria Schimbator (Chisinau)- formare hair-styling, Alma Vision- cursuri aprofundaate stilizare sprancene, Francesca Tolot. – stilizare sprancene (Italia).

Care este profilul cursantului Hollywood Beauty Academy?

A.V.: Interactionam cu o varietate de tipologii, iar asta ne bucura enorm. Avem ocazia sa cunoastem oameni care si-au descoperit vocatia si sunt determinati sa o urmeze, sa devina cei mai buni; femei de toate varstele, din diverse domenii profesionale, dornice sa isi descopere, sau, pur si simplu sa isi revitalizeze propria frumusete; persoane dezamagite de faptul ca diploma de studii obtinuta in urma absolvirii unei facultati nu le aduce un venit concret, si care vor sa se reorienteze care o meserie sigura. Incercam sa ne adaptam in functie de backgroundul si povestea de viata a fiecarui cursant, astfel incat sa le potentam talentul si sa ii indrumam cat mai bine catre construirea unei cariere in beauty.

Care sunt beneficiile concrete obtinute de cursanti, in urma absolvirii cursurilor?

A.V.: Ne mandrim cu faptul ca, din cei 120 de cursanti pe care academia i-a format in decursul unui an, 80% profeseaza acum ca freelanceri, in saloane de beauty sau sunt parteneri in diverse proiecte. Ne place sa credem ca aceste rezultate se datoreaza conceptului de baza dupa care functioneaza Hollywood Beauty Academy, si anume perfectionarea constanta (este o deviza care, de altfel, in cadrul academiei se aplica atat cursantilor, cat si formatorilor, intrucat acestia din urma trebuie sa fie in permanenta conectati la noile metode si tehnici in beauty).

Pentru noi, foarte important este sa cunoastem omul, sa ii identificam potentialul, sa il formam si sa ne preocupam de evolutia lui ulterioara. Spun asta deoarece demaram constant proiecte in cadrul carora cursantii Hollywood Beauty Academy se pot remarca, atat in timpul cursurilor, cat si dupa. Dintre acestea amintim: internshippuri sustinute in cadrul Salonului Hollywood Experience pe caare Andreea Radulescu il detine, evenimente si workshopuri nationale la care ii invitam sa participe si sa se promoveze alaturi de noi, prezentari de produse profesionale in parteneriat cu branduri consacrate, la care le oferim acces gratuit. La toate acestea se adauga, evident, pachetul de cunostiinte acumulat, cat si faptul ca fiecare cursant al nostru obtine, la finalizarea studiilor, o carte de vizita incontestabila: diploma acreditata de minister si bookul specialistului.

CONCLUZIA:

Incurajam toti pasionatii de beauty sa isi urmeze visul, pentru noi este in aceeasi masura o bucurie , momentul in care oamenii care isi doresc o meserie, urmeaza cursuri, doresc sa devina cei mai buni, studiaza intens, muncesc cu pasiune si isi stabilesc bazele unei cariere de succes. Incurajez ideea de perfectionare la orice varsta, chiar daca aceasta presupune si o reorientare profesionala. De specialisti, in orice domeniu, intotdeauna va fi nevoie.

Hollywood Beauty Academy este pentru cei care isi doresc o schimbare de perceptie si mentalitate in ceea ce priveste domeniul de formare profesionala. Ii asteptam pe toti cei interesati, sa obtina maai multe detalii pe:

*facebook( Hollywood Beauty Academy si Andreea Radulescu make-up artist)

Voi incheia cu un mesaj pe care il transmitem si cursantilor: „Make-up ul nu este arta, este dedicare continua, dorinta de cunoastere si rezistenta” .

Va provoc sa ne urmariti pe pagina pentru a afla mai multe detalii!

2 Comments
    1. Amalia, este o reala onoare sa primesc din partea ta aceste incurajari!
      Iti savurez fiecare articol si ma declar norocoasa, deoarece am avut oportunitatea sa te cunosc ca om si profesionist desavarsit.

      Felicitari pentru tot!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

NE GASESTI SI PE