Frumusetea mastilor, in mana artistului.

„Un chip frumos este o recomandare tacuta”

Daca esti ploiestean, sigur vei fi mandru sa stii ca din orasul tau isi are originea, omul care cu dibacie, realizeaza parte din piesele de puzzle pe care tu le regaseti pe ecran in Noaptea de Revelion.

Indiferent de structura deghizarilor si a modelului care trebuie reprodus, frumusetea realizarii unei masti consta in aplicarea corecta a pasilor pe care artistul ii parcurge.

Andreea Radulescu, asa cum v-a obisnuit de aproape 7 ani, este artistul cu maini extrem de bine ghidate spre obtinerea rezultatelor, master-make-up artistul care cu dedicare si inspiratie, va tine cu sufletul la gura, in seara de Revelion, atunci cand pariati ce vedetea se ascunde sub fiecare masca impecabil realizata in cadrul emisiunii „Demascarea”.

Dovada cuvintelor mele este usor de sesizat, avand in vedre faptul ca de 7 ani, Antena 1 o alege pe ea si echipa ei, sa creeze cele mai spectaculoase masti pe care vedetele le poarta la filmarea momentelor difuzate in noaptea de revelion.

Poti regasi aici, detalii referitoare la filmarile 2017.

Cu siguranta si tu urmaresti emisiunea moderata de Dan Negru, in noaptea dintre ani, Demaacarea si  pui pariu cu prietenii referitor la vedeta care se ascunde bine camuflata sub masca.

Ceea ce este interesant, se refera la munca din spatele realizarii unei masti. Tu stii?

Costumele si coafura vedetelor sunt detalii cheie, de care se ocupa specialisti avizati, de masca propriu zisa  se ocupa cu minim 3 luni inainte, Andreea alaturi de intreaga echipa.

De ce 3 luni?

1. Primeste tema personajului.

2. Pleaca in America sa aleaga materialele pe care le va folosi.

3. Toarna folosind aliaje speciale, in forme, si ulterior usuca in cuptoare speciale, piesele componente ale mastilor.

4. Pregateste recuzita.

  • 5. In ziua filmarilor, alaturi de echipa atent selectata, petrece minim 3 maxim 5 ore pentru realizarea unei singure masti.

Procesul este amplu dar are intotdeauna suportul organizatorilor care cu profesionalism si acuitate ii pun la dispozitie cadrul optim pentru desfasurarea activitatii.

Un factor decisiv in obtinerea unui rezultat care sa o multumeasca pe Andreea care este extrem de exigenta il joaca vedeta care urmeaza sa fie deghizata.

Starea de spirit a acesteia si deschiderea cu care se lasa pe mana specialistului, sunt atat de importante.

Din experienta, avand in vedere prezenta mea alaturi de Andreea, pe platouri, in ultimii 3 ani, afirm cu toata liniaritatea, faptul ca oamenii din spatele mastilor reusesc sa creeze 30 % din rezultat.

Cum?

Avand o vibratie frumoasa si energica.

Concluzia:

Cu determimare si munca constanta, rezultatele extraordinare sunt garantate.

Pentru sfaturi, consiliere si transformari, Andreea iti sta la dispozitie la numarul: ●0741.223.610.

Totodata, daca vrei si TU sa inveti si sa preiei din experiemta ei acumulata in aproape 10 ani de formare, Hollywood Beauty Academy este alegerea potrivita. Ai acces la o gama variata de cursuri care iti pot pune bazele unei cariere de succes!

” Create your future”

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

NE GASESTI SI PE