Poti sa faci bani din blog?

„Prin studiu, oamenii buni, ajung sa obtina lucruri extraordinare”

Cu siguranta va intrebati de ce am absentat in ultimele doua luni, de ce nu am reusit sa livrez informatii utile si articile punctuale!?
Raspunsul? Am decis sa fac un test. Ce anume?

 

A. Am mers la cursuri: unul dintre ele se numeste Cercul Sigurantei. Detalii regasiti aici.

Este sustinut de Loredana Mocescu, si este unul dintre cursurile care mi-a demontat constructiv perceptia referitoare la relatii si m-a condus spre identificarea EU-lui meu in raport cu cei din jur. Voi reveni cu un articol punctual. Tineti aproape!

2. Am participat la fiecare eveniment care mi-a iesit in cale, cu teme de business, activitate profesionala in mediul on line. Am scris aici despre cursul sustinut de Ana Zidarescu: „Cum sa faci bani din blog

3. Conferinte sustinute de specialisti in antreprenoriat, de exemplu:
Mame Antreprenoare cu Alina Bota” sau „Fii antreprenor in secolul vitezei” sub sigla Hollywood Beauty Academy in parteneriat cu John Cristea.

4. Am fost la propriu captivata de profesionalismul si devotamentul cu care Dragos Schiopu, manager, antreprenor si om cu initiativa, a organizat si sustinut proiectul ” Startup Summer Chalenge 2017″. Si m am simtit onorata sa particip alaturi de Alexandra Motrescu si Cladius Donciu ( un speaker, trainer si om extraordinar), in calitate de jurat, la desfasurarea ultimei editii, aceea de premiere a tienrilor carte au construit  proiecte.Detalii despre proiect gasesti aici.

5. Toate au culminat, cu ultimul eveniment, la care am avut oportunitatea sa particip in data de 19 iulie „Social Media for parents 2017”, cel mai important eveniment de socializare in mediul on line. Voi reveni cu un articol detaliat referitor la organizarea impecabila cu care a fost realizat acest eveniment.

De ce am decis sa acumulez aceste informatii?

1. Sa ma asigur ca pot construi o baza referitoare la activitatea mea in mediul on-line.

2. Nu ma pot satura sa asimilez informatii, sa caut, sa identific oportunitati si sa livrez la randul meu, informatii sintetizate.

Ce am concluzionat din experientele mentionate ?

1. Ca ai nevoie categoric de un business care sa livreze servicii sau produse, in spatele unui site care sa produca bani.

2. Ca oamenii implicati contureaza evenimente de succes.

3. Faptul ca oamenilor care livreaza din suflet, le sunt asezate cu o forta extraordinara, lucrurile cu ajutor Divin. Si totodata am reusit sa percep in profunzime, diferenta dintre un leader si un manager.

In opinia mea, un bun lider, se diferentiaza de un manager, bazandu-ma pe urmatoarele detalii cand afirm acest aspect:

– The manager tells: ”This is what I want to do!”
– The leader sells :” I have this greate idea and I know that it will work, if I can get you to be a part of it!”

Si

B .Pentru ca un vis neimplinit te provoaca intotdeauna, m-am intors cumva in adolescenta, cand fara prea multe surse de inspiratie si incurajare, am abandonat dorinta de a fii stewardesa. Dupa primul interviu admis, pasii batuti in retragere ma urmaresc si acum.

Astfel, alaturi de Andreea Radulescu, sursa multora din inspiratiile mele, Loredana Mocescu, omul care aseaza la cel mai inalt nivel vibrational energia mea constructiva si Theodora Hriban, profesionista, speciala,  altruista si implicata in proiectul care mie imi da aripi, Ti-M pregatit o surpriza de proportii pentru toamna aceasta.

Fii cu ochii pe blog si afla ce ti-am rezervat!

Concluzie:

Daca ideea ta motivationala este sa faci bani din blog, tine aproape specialistii, fii informat, livreaza calitate si construiteste un business pentru care blog-ul sa fie suport.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

NE GASESTI SI PE