RIMELUL TAU SI 3 PASI DE APLICARE OPTIMA

       „Privirea ta, deschide usi”

Este un impuls pe care il percepem deseori, acela ca privirea este esentiala in multe situatii cheie.

Mi se intampla frecvet sa discut cu doamne, domnisoare sau pustoaice care au o mare dilema referitor la alegerea corecat a rimelului.

Sfatul specialistului, Andreea Radulescu este sa nu iesim niciodata din casa, noi femeile, nearanjate. Nu ai nevoie de tehnici avansate de beauty, lasate-te pe mana specialistilor de fiecare data, insa fio pregatita cu un as in maneca: rimel, gloss si un fond de ten pe chip.

Pornind de la acest impuls corect argumentat, eu am concluzionat importanta alegerii unui rimel de calitate cu rezistenta minim 10 ore.

La ce ma refer?

La capacitatea lui de a ramane acolo unde ii este locul, aplicat pe gene, si nu pe pleoape sau zona cearcanelor.

Nu-i asa ca si tie ti se intampla sa vezi bobite mici negre pe fata?

De ce?

Datorita consistentei rimelului tau.

Dupa ce am experimentat multiple combinatii, declar cu mana pe suflet ca sunt fidela celor doua branduri.

Le-am ales rapirtandu-ma si la buget, atfel incat sa aveti o claritate asupra calitatii in doua variante diferite de pret.

1. YSL-Yves Saint Laureint. Este un rimel foarte lejer, cu o periuta din fibre si par natural, clasica, care ofera o curbare unica a genelor si nu pateaza absolut deloc pielea, chiar daca nu aleg un produs waterproof. De ce nu waterproof? Eu nu sunt de acord cu rezistenta extrema pe gene, deoarece genele sunt fine, iar supra rezistenta le poate rupe.
2. Complete Beauty-extreme, este un rimel cu o periuta gigant spun eu, care te scoate din impas arubci cand genele tale sunt scuete si private de curbare. Totodata, consistenta lui este similara YSL, diferenta o face aplicarea, care este usor mai intensa.

Aatfel, daca doresti un rezultat mai impactant, mai evident, acest rimel este solutia.

Consistenta produsului este esentiala, insa tehnica de aplucare are si ea un rol definitoriu.

Am selectat 3 pasi usor de folosit, care sa te ajute si pe tine:

 1: Roteste periuta la stanga si la dreapta bazei genelor. Este rimelul aplicat de la radacina? Acest lucru va da iluzia de lungime.


2: Aplica periuta cu rimel de-a lungul genelor, ca si cum le-ai pieptana, insa in zig-zag. Zig-zag-ul este cheia. Aceasta miscare este cea care separa genele.


3: in aceasta ultima etapa – de care eu intotdeauna trec – inchide ochiul si pune periuta la baza genelor mergand spre varful lor si incercand sa indepartezi toate surplusurile.


Acum, ca stii deja ce folosesc si imi place, iti fac alegerea mai usoara:

1. Daca vrei discretie si calitate alegete YSL-pretul este 120 ron ( dar 6 luni nu ai nevoie de unul nou). Buget de 20 ron/luna.

2. Daca ai nevoie de accentuare puternica si efect dramatic, conturate in calitate extraordinara-Extreme de la Complete Beauty este solutia. Cost 50 ron/ achizitie din salon ( Hollywood Experience Beauty Salon by Andreea Radulescu). Buget 10 ron/ luna.
Tu ce nemultumiri ai referitor la rimelul tau?

Hai pe blog sa fii la curent cu noi tips uri de beauty.


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

NE GASESTI SI PE