WEBSTOCK 2017 si top 5 motive sa te numeri printre participanti!

„Esti on-line, existi!”

Nu mai este de mult o noutate faptul ca tot ce misca la propriu in jurul nostru, se poate transfera cu usurinta prin filtrul mediului on-line.

Nu suntem cu totii fericiti cu evolutia tehnologiei, deoarece implica si o usoara distantare de networking, de aceea, evenimentele grandioase, care sunt foarte bine structurate, vin sa ne calibreze cumva aceste discrepante!

Cum?

Pe de o parte ne ofera o sansa unica de socializare la un nivel suporior celui pe care il putem accesa zilnic,
Pe de alta parte, aflii de la specialisti, tips/tricks extrem de utile endorsarii businessului tau sau al companiei pe care o reprezinti.

Pentru mine, sansa de a participa in calitate de blogger acreditat in cadrul Webstock 2017 este extraordinara.

Ma simt, in aceasta etapa a evolutiei mele asemenea unui Konjac. Adica un burete. Daca cel mentionat ma ajuta sa imi mentin tenul curat, Webstock, stiu ca ma va ajuta sa vad clar ce se intampla in jurul meu in materie de Social Media si totodata sa interactionez cu o multime de caractere de la care voi avea extrem de multe de invatat.

Va fi cel de-al treilea eveniment organizat de Cristian Manafu la care particip si din experienta celor doua anterior parcurse, va spun cu mana pe suflet ca acest om, alaturi de echipa coordonata, chiar STIE ce face.

Pe scurt, ce am vazut eu, cu ochii vigilenti si foarte selectivi ai  unui neavizat in organizare de evenimente:

1. O foarte corecta si inspirata alegere a locatiei de desfasurare a evenimentului;

2. O primire impecabila ( inclusiv ecusoanele de acces, realizate dintr-un material discret si cu bun gust), este doar o remarca minora.

3. Accesul in sala, foarte strategic gandit, astfel incat sa iti poti delecta papilele gustative cu numeroase sortimente de croissant, cafea, sucuri naturale. Belive me, am participat la multe evenimente, insa acest tip de respect aratat interlocutorului, eu, personal, nu l-am intalnit.

4. Asezarea meselor in sala de conferinta, in stil restaurant, elegant si relaxat mi-a oferit o senzatie extrem de familiara si calda.

5. Calitatea invitatilor speackeri si informatiile foarte bine sintetizate, categoric m-au cucerit.

6. Structura evenimentului pe timpi si momente, vizibila pe mese, la dispozitia invitatilor, sub forma de flyere,   a fost respectata fara delay.

7. Masa de pranz, DA, a fost inclusa si servirea acesteia, cu opulenta si diversitate.

8. Am lasat la final (desi lista poate continua), insa nu vreu sa va rapesc sansa de a  experimenta  personal, aspectul care m-a vizat in mod direct.

In urma participarii, pe langa bagajul extrem de util acumulat, la ultimul eveniment organizat de Cristian Manafu si echipa Evensys, am castigat un voucher la Orhideea Spa Bucuresti.

Revin cu detalii post vizita.

Concluzie:

Daca ai un business sau te preocupa imaginea in Social Media:

Orice planuri ai pentru data de 29 septembrie, propunerea mea este sa le anulezi si sa iti rezervi aceasta zi pentru dezcoltarea TA!

Categoric nu o sa regreti!

Te provoc sa accesezi site-ul. Poti solicita invitatie, te poti inscrie la una dintre categoriile vizate si poti urmari desigur detalii utile desfasurarii.

Acceseaza pagina: http://www.2017.webstock.ro/

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

NE GASESTI SI PE